Microsoft ar putea pregăti 3 noi smartphone-uri În perioada următoare; un phablet de 5.7 inch se află printre acestea

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 461 ori
<b>Microsoft ar putea pregăti 3 noi smartphone-uri În perioada următoare; un phablet de 5.7 inch se află printre acestea</b>Atunci când vine vorba despre date referitoare la device-urile Windows Phone aflate pe piață, îi avem în primul rând pe cei de la AdDuplex, companie ce astăzi ne dezvăluie o serie de informații despre planurile Microsoft în ceea ce privește...

Atunci când vine vorba despre date referitoare la device-urile Windows Phone aflate pe piață, îi avem în primul rând pe cei de la AdDuplex, companie ce astăzi ne dezvăluie o serie de informații despre planurile Microsoft în ceea ce privește lansarea de noi terminale mobile.

Aceștia susțin că în perioada următoare, gigantul IT va lansa pe piață atât un phablet Windows Phone 8.1 de 5.7 inch, cât și alte două noi device-uri cu display-uri de peste 4 inch. Pe lângă aceste informații, AdDuplex ne aduce la cunoștiință că primele 18 locuri din topul celor mai vândute smartphone-uri Windows Phone sunt ocupate de către device-uri din gama Lumia.

Microsoft ar putea pregăti 3 noi smartphone-uri În perioada următoare; un phablet de 5.7 inch se află printre acestea

De asemenea, potrivit unor date statistice, în acest moment numărul de terminale ce rulează versiunea 8.1 a sistemului de operare Windows Phone înregistrează o cotă mai mare pe piață decât toate device-urile Windows Phone 8 și Windows Phone 7 existente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×