Telekom Romania anunță oferta integrată de Crăciun: conținut multi screen și viteza de până la 1 Gbps la Internet

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.333 ori
<b>Telekom Romania anunță oferta integrată de Crăciun: conținut multi screen și viteza de până la 1 Gbps la Internet</b>Telekom România a anunțat o atractivă ofeta integrată de Crăciun (fix-mobil), cu beneficii din plin, printre care și o experiență multi screen. Astfel, clienții pot opta pentru noul pachet cu Televiziune L, Internet L, Voce Fixă M și beneficii...

Telekom România a anunțat o atractivă ofeta integrată de Crăciun (fix-mobil), cu beneficii din plin, printre care și o experiență multi screen. Astfel, clienții pot opta pentru noul pachet cu Televiziune L, Internet L, Voce Fixă M și beneficii Telekom TV Web & Mobile, dar și serviciul de voce mobila Nelimitat Voce L.

Prețul acestui pachet este de 133 lei pe lună și este inclus și un telefon mobil Samsung Galaxy Trend Lite. Clienții care se afla în zonele acoperite de tehnologia de ultima generație fiber to the home (FITH) oferită de către operator vor avea parte de viteză la Internet de până la 1 Gbps, de asemenea inclusă în oferta. Clienții vor putea completa mega pachetul și cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110, cu ecran de 7 inch și conectivitate WiFi.

Tableta e disponibilă în 24 de rate, de către 25 de lei pe lună. Serviciile TV include acum până la 126 de canale TV pentru utilizatorii de televiziune interactivă sau cablu digital, iar dacă alegeți această ofertă veți avea parte și de platforma Telekom TV Web & Mobile, cu până la 62 de canale și Eurosport 360 HD. Practic, oferta specială de Crăciun aduce 4 servicii pe o singură factura și se aplică pentru toți clienții noi.

Există și un pachet mai accesibil, cu Televiziune L, Internet L, Voce M la prețul de 79 lei pe lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×