Microsoft atrage de partea sa dezvoltatorii webOS cu gratuități

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 988 ori
<b>Microsoft atrage de partea sa dezvoltatorii webOS cu gratuități</b>Nici nu s-a răcit bine webOS și device-urile TouchPad și HP Pre 3, că deja Microsoft a început să atragă de partea sa dezvoltatorii de sub aripa HP. Sunteți probabil deja la curent cu faptul că în această săptămână HP a anunțat că...

Nici nu s-a răcit bine webOS și device-urile TouchPad și HP Pre 3, că deja Microsoft a început să atragă de partea sa dezvoltatorii de sub aripa HP. Sunteți probabil deja la curent cu faptul că în această săptămână HP a anunțat că renunță la dezvoltarea tabletei TouchPad și a sistemului de operare webOS.

Ce se va întâmpla cu dezvoltatorii? Ei bine, o parte din ei au primit oferte tentante și promisiuni de la Microsoft, printre care și sesiuni de training, telefoane gratuite, softuri specializate și multe altele. Aceste promisiuni vin chiar de la Brandon Watson, senior director al secțiunii de dezvoltare Windows Phone de la Microsoft.

De remarcat aici vânătoarea de talente pe care o întreprinde gigantul din Redmond, care a ajuns imediat la primul grup de hackeri/jailbreakeri ai lui WP7, aceștia cooperând acum cu Microsoft. Apoi, faimosul hacker GeoHot a primit la rândul său o oferă de la creatorul lui Windows Phone și acum și această abordare... Pe când și o ofertă mai tentanta decât cea pe care o implică lucrul la iOS și un profit pe măsură?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×