LG Optimus Sol confirmat oficial, sosește luna viitoare În Europa

Autor:  | Publicat în:  LG 6.928 ori
<b>LG Optimus Sol confirmat oficial, sosește luna viitoare În Europa</b>LG Optimus Sol a fost mai degrabă un zvon până acum, dar iată terminalul în sfârșit confirmat de către producătorul său. Avem de-a face aici cu o confirmare oficială, ocazie cu care aflăm că handsetul va sosi pe piață la mijlocul lunii...

LG Optimus Sol a fost mai degrabă un zvon până acum, dar iată terminalul în sfârșit confirmat de către producătorul său. Avem de-a face aici cu o confirmare oficială, ocazie cu care aflăm că handsetul va sosi pe piață la mijlocul lunii septembrie în Europa.

Cunoscut și drept LG E730, device-ul folosește un ecran Ultra AMOLED WVGA de 3.8 inchi, care afișează imagini de înaltă calitate, chiar și atunci când soarele bate direct pe display. în plus, telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu un procesor single core de 1 GHz, WiFi, DLNA și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus. Un alt avantaj al acestui model este eficiența bateriei, cu 20-30% mai mare decât a rivalilor.

LG Optimus Sol măsoară 9.8 mm în grosime, iar producătorul său ne promite că acesta va fi terminalul cu procesor de 1 GHz și ecran AMOLED cel mai accesibil ca preț în acest moment. De remarcat faptul că ecranul Ultra AMOLED de pe acest smartphone are o rată a reflexiei de două ori mai bună decât alte ecrane AMOLED, reducând degradarea imaginii. în plus, interfața lui Sol are opțiunea Dark UI, pentru un consum și mai redus al bateriei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×