Săptămâna transformărilor: Google cumpără Motorola, HP renunța la webOS și TouchPad...

Autor:  | Publicat în:  HP 1.404 ori
<b>Săptămâna transformărilor: Google cumpără Motorola, HP renunța la webOS și TouchPad...</b>A fost o săptămână ocupată, mai ales pentru cei ce urmăresc universul tech... Totul a început cu anunțul celor de la Google, care au cumpărat Motorola pentru 12 miliarde de dolari, pentru că apoi să aflăm că tableta TabCo este de fapt JooJoo...

A fost o săptămână ocupată, mai ales pentru cei ce urmăresc universul tech... Totul a început cu anunțul celor de la Google, care au cumpărat Motorola pentru 12 miliarde de dolari, pentru că apoi să aflăm că tableta TabCo este de fapt JooJoo de generația a doua aka Grid 10. și acum pe final de săptămână vine și bomba: HP renunță la webOS și TouchPad.

Urmarea imediata pentru HP este scăderea valorii acțiunilor și scăderea uriașă a prețului tabletei TouchPad. Astfel, aceasta se vinde la un preț de 100 de dolari la unii retaileri, în varianta de 16 GB. Există și opțiunea ca unii clienți să își primească banii înapoi, idee binevenită pentru cei care au cheltuit câteva sute de dolari pe acest device "mort la naștere". Problema e că HP TouchPad nu e un terminal deloc rău, după cum veți vedea și în recenzia ce va fi publicată în zilele viitoare pe Mobilissimo.ro.

Nu ar fi fost o idee rea ca HP să ajungă la rândul său la o înțelegere cu Google, pentru a implementa Android pe TouchPad, dar aici se afla în joc relația lungă dintre Microsoft și HP... Poate odată cu apariția lui Windows 8, tableta TouchPad va mai primi o șansă, într-o generație 2.0 care să corecteze toate problemele primului model. E păcat că unul dintre cei mai mari producători de PC-uri din lume, dacă nu chiar cel mai mare să nu aibă o tabletă a sa, cu vânzări pe măsură și o faimă adecvată.

Până ce acest lucru se va întâmpla, să vedem cum vor scăpa retailerii de tabletele rămase pe stoc...

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×