Xiaomi pregătește o lansare pentru 28 aprilie, ar putea fi telefonul Mi3s

896 ori
<b>Xiaomi pregătește o lansare pentru 28 aprilie, ar putea fi telefonul Mi3s</b>Xiaomi e o companie din China care e pe buzele tuturor în ultima vreme, după ce au anunțat că se așteaptă să vândă zeci de milioane de telefoane în acesta an. Ei bine, chinezii au postat un teaser pe care îl vedeți mai jos și care ar putea...

Xiaomi e o companie din China care e pe buzele tuturor în ultima vreme, după ce au anunțat că se așteaptă să vândă zeci de milioane de telefoane în acesta an. Ei bine, chinezii au postat un teaser pe care îl vedeți mai jos și care ar putea prefața o lansare a unui nou telefon mâine, pe 28 aprilie.

Pe contul oficial de Weibo al companiei a apărut această imagine care menționează dată de 28 și ora 10 dimineața. Ar fi bizar să asistăm la o lansare atât de rapid după evenimentul Xiaomi de pe 23 aprilie, care ne-a adus două routere și un set top box. E posibil să asistăm la debutul handsetului Xiaomi Mi3s sau cu puțin noroc la al tabletei Xiaomi MiPad.

Despre Mi3s știm că va avea un display Full HD de 5 inch, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 8 MP, dar și un CPU Snapdragon 801. El va veni cu 3 GB RAM, iar designul va fi unu metalic. Telefonul va costă doar 320 de dolari, iar toate acestea sunt informații scăpate pe web la începutul lunii. Vom afla mâine cât de reale sunt!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×