Smash Cops Heat Review: o frântură din experiența veche GTA (Video/ Samsuntg Galaxy Tab 3 Lite Gameplay)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 767 ori
<b>Smash Cops Heat Review: o frântură din experiența veche GTA (Video/ Samsuntg Galaxy Tab 3 Lite Gameplay)</b>Sunt sigur că știți că avem tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite în teste și cu această ocazie am instalat și câteva jocuri pe ea. Printre ele se numără și titlul Smash Cops Heat, care îmi amintește parțial de experiența unui titlu GTA mai...

Sunt sigur că știți că avem tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite în teste și cu această ocazie am instalat și câteva jocuri pe ea. Printre ele se numără și titlul Smash Cops Heat, care îmi amintește parțial de experiența unui titlu GTA mai vechi.

Acest joc este disponibil gratuit pe Android  și aparent are deja peste 10 milioane de jucători, deci e foarte popular. E vorba aici despre un joc de acțiune cu mâini de poliție, un joc clasic de  urmăriri cu mașini, în care faceți pe polițistul și aveți că rivali timpul limită și infractorii. Veți face curse cu jaloane, veți urmări suspecți și vă veți ciocni cu SUV-uri care fug de la locul faptei.

Smash Cops Heat Review: o frântură din experiența veche GTA (Video/ Samsuntg Galaxy Tab 3 Lite Gameplay)​

Grafica jocului arata destul de bine și veți avea la dispoziție o serie de mașini de poliție care sunt adevărați bolizi rebranduiti. Fizica mașinilor e chiar OK pentru un astfel de titlu și sunt oferite și 2 powerupuri: InstaRam și Supercop. Cu primul veți realiz un impact mai puternic cu inamicii, iar al doilea va crește viteza.

Acest top down racer are hărțile cam limitate și repetitive, dar e foarte distractiv de jucat, deci merită cu desăvârșire nota 8 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS. Tableta Galaxy Tab 3 Lite e primită în teste de la Marketonline.ro.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite preț actualizat:

​

Smash Cops Heat Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×