Microsoft confirmă achiziţionarea producătorului Surface Pen, N-Trig, aduce la pachet tehnologii stylus de top

950 ori
<b>Microsoft confirmă achiziţionarea producătorului Surface Pen, N-Trig, aduce la pachet tehnologii stylus de top</b>&Icirc;n luna februarie c&acirc;teva surse scriau despre o preluare a firmei israeliene N-Trig de către Microsoft. N-Trig este producătorul lui Surface Pen, iar Microsoft ar fi dorit să aibă această companie &icirc;n portofoliul sau. Acum achiziţia...

În luna februarie câteva surse scriau despre o preluare a firmei israeliene N-Trig de către Microsoft. N-Trig este producătorul lui Surface Pen, iar Microsoft ar fi dorit să aibă această companie în portofoliul sau. Acum achiziţia este confirmată în sfârşit oficial de către Microsoft.

Angajaţii N-Trig vor face parte din centrul de cercetare şi dezvoltare Microsoft Israel, iar Microsoft deţinea 6.1% din companie deja. Cele două firme semnaseră o înţelegere pentru a include stylusul N-Trig pe tabletele Surface Pro 3. Comunicatul oficial de presă vorbeşte despre evoluţia stylusurilor şi dorinţa de a le face la fel de comode şi viabile ca un stilou pe o foaie.

Pe viitor un astfel de "pen" va oferi posibilitatea de a captura şi partaja munca utilizatorului într-un mod net superior hârtiei şi stiloului clasic. Se vehiculează suma de 200 milioane de dolari pentru tranzacţia N-Trig. Israelienii s-au remarcat prin proiecte interesante, inclusiv un stylus ce renunţă la baterie în favoarea unui supercapacitor, ce oferă o luna de funcţionare cu 5 secunde de încărcare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×