Microsoft confirmă faptul că Windows 10 va sosi cu suport pentru playback MKV și HEVC

1.303 ori
<b>Microsoft confirmă faptul că Windows 10 va sosi cu suport pentru playback MKV și HEVC</b>După ce luna trecută pe web se specula faptul că Windows 10 ar putea aduce suport pentru formatul video MKV, iată că astăzi Microsoft confirmă oficial că noua versiune a sistemului de operare Windows va sosi într-adevăr cu suport pentru acest...

După ce luna trecută pe web se specula faptul că Windows 10 ar putea aduce suport pentru formatul video MKV, iată că astăzi Microsoft confirmă oficial că noua versiune a sistemului de operare Windows va sosi într-adevăr cu suport pentru acest tip de fișier media.

De asemenea, Windows 10 va oferi suport și pentru fișierele media de tip HEVC. Datorită faptului că suportul MKV și HEVC va veni direct din start pe Windows 10, toate aplicațiile vor putea profita de acesta.

Din câte bine știm, MKV este cel mai utilizat format atunci când vine vorba de materiale video, acesta fiind disponibil în versiunile precedente Windows doar prin intermediul unor aplicații speciale ce sosesu cu suport MKV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×