Microsoft confirmă sosirea actualizarii la Windows 10 Mobile în luna decembrie

1.043 ori
<b>Microsoft confirmă sosirea actualizarii la Windows 10 Mobile în luna decembrie</b>Ieri Microsoft a lansat oficial primele telefoane cu Windows 10 Mobile la bord, flagship-urile Lumia 950 şi Lumia 950 XL şi a &icirc;nceput oficial perioada de aşteptare p&acirc;nă ce şi terminalele WP mai vechi vor primi noul OS. Azi avem un indiciu...

Ieri Microsoft a lansat oficial primele telefoane cu Windows 10 Mobile la bord, flagship-urile Lumia 950 şi Lumia 950 XL şi a început oficial perioada de aşteptare până ce şi terminalele WP mai vechi vor primi noul OS. Azi avem un indiciu foarte solid cu privire la perioada în care va sosi noul release.

Contul oficial de Facebook Microsoft Lumia i-a răspuns unui fan la întrebarea sa legată de momentul când vor primi modele ca Lumia 640 sau Lumia 640 XL Windows 10 Mobile. Răspunsul a fost că disponibilitatea mai largă a lui Windows 10 "pe alte terminale inclusiv mobile" va începe din luna decembrie. Reţineţi că nu ţine doar de Microsoft să stabilească acest debut, ci sunt foarte mulţi operatori care trebuie să colaboreze cu ei pentru a oferi actualizările.

Windows 10 Mobile are toate şansele să ajungă în faza RTM în câteva săptămâni, mai ales că are în spate un program Insider solid şi plin de teste şi build-uri încercate în ultimele luni. Insiderii vor fi primii care vor avea acces la versiunea finală şi vă recomandăm să nu fiţi prea entuziasmaţi legat de sosirea în decembrie. Eventuale întârzieri se pot petrece oricând, deci grosul modelelor Windows Phone compatibile vor primi noul OS probabil la început de 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×