QuickMobile aduce în premieră noul smartwatch Moto 360 2nd Gen; iată ce versiuni sunt disponibile

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.224 ori
<b>QuickMobile aduce în premieră noul smartwatch Moto 360 2nd Gen; iată ce versiuni sunt disponibile</b>Cu aproximativ o lună &icirc;n urmă ne aflam la IFA 2015 și făceam pentru prima dată cunoștiință cu noua generație de ceasuri inteligente Motorola Moto 360. După micul hands-on pe care vi l-am prezentat la acea vreme, iată că ceasul ajunge...

Cu aproximativ o lună în urmă ne aflam la IFA 2015 și făceam pentru prima dată cunoștiință cu noua generație de ceasuri inteligente Motorola Moto 360. După micul hands-on pe care vi l-am prezentat la acea vreme, iată că ceasul ajunge acum și pe plan local în premieră prin intermediul QuickMobile.ro.

Acest retailer comercializează atât versiunea de 42 mm, cât și pe cea de 46 mm, modele destinate publicului feminin și masculin deopotrivă. Cea mai accesibilă versiune este desigur, cea de 42 mm echipată cu o curea din piele, aceasta fiind vândută la prețul de 1.899 lei.

Ca dotări, generația a 2-a de smartwatch-uri Moto 360, vine cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, cu chip grafic Adreno 305 și cu 512 MB memorie RAM. Vom primi 4 GB de stocare, conectivitate Bluetooth 4.0 LE, WiFi și o baterie de 400 mAh ce promite până la 2 zile de autonomie într-un regim de utilizare moderat.

QuickMobile aduce în premieră noul smartwatch Motor 360 2nd Gen; iată ce versiuni sunt disponibile

De asemenea, ni se oferă numeroși senzori la pachet: accelerometru, senzor de lumină ambientală, giroscop, dar și un motor de vibrații. Ca diferențe între cele două versiuni (42 vs 46 mm), avem desigur mărimea display-ul, aceasta fiind de 1.56 inch pentru modelul de 46 mm, respectiv 1.37 inch pentru modelul de 42 mm.

Aflați că Moto 360 2nd Gen este compatibil atât cu smartphone-urile Android, cât și cu cele ce rulează iOS. Toate variantele pot fi regăsite pe site-ul QuickMobile.ro chiar aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×