Microsoft da replica noilor iPoduri

1.012 ori
<b>Microsoft da replica noilor iPoduri</b>In timp ce Bill Gates si restul echipei sale din Redmond nu au pregatit inca un nou Zune pentru public, acestia spera sa ramana competitivi, oferind o reducere de 50 de dolari pentru actualul model Zune. Multimedia playerul de 30GB produs de Microsoft...

In timp ce Bill Gates si restul echipei sale din Redmond nu au pregatit inca un nou Zune pentru public, acestia spera sa ramana competitivi, oferind o reducere de 50 de dolari pentru actualul model Zune.

Multimedia playerul de 30GB produs de Microsoft poate fi acum cumparat la pretul de doar 199 de dolari. Totusi, daca punem unul langa altul gigantul Zune si subtirele si atractivul iPod Touch, este foarte clar care dintre acestea va iesi invingator. Ceea ce creste provocarea pentru Microsoft este "batranul" iPod Classic, disponibil intr-o varianta care ofera 160GB spatiu de stocare, facand hardul lui Zune sa para o banala discheta.

Daca Microsoft spera ca concureze cu adevarat cu Apple la acest capitol, urmatorul Zune va trebui sa ofere cel putin 200 sau 300GB clientilor avizi de spatiu de stocare. O ieftinire a modelului actual este o idee buna, deoarece numerosi clienti ar putea opta pentru acest player, luan in calcul doar factorul pret. Totusi, chiar si dupa ieftinire, Zune nu este chiar cel mai ieftin astfel de gadget pe care l-am putea cumpara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×