HP iPAQ 300, companionul calatoriilor dumneavoastra

1.447 ori
<b>HP iPAQ 300, companionul calatoriilor dumneavoastra</b>Acest terminal nu ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar foloseste varianta Windows CE 5.0, inclus doar pentru a oferi clientilor o lista completa de specificatii tehnice. Iata GPS-ul perfect, oferit de HP: Printre dotarile acestui GPS se numara...

Acest terminal nu ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar foloseste varianta Windows CE 5.0, inclus doar pentru a oferi clientilor o lista completa de specificatii tehnice. Iata GPS-ul perfect, oferit de HP:

Printre dotarile acestui GPS se numara un procesor Centrality Titan la 600 mhz si un display touchscreen de 4.3 inch la o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Sistemul de navigatie sta bine la capitolul memorie incluzand 128MB RAM si pana la 2GB de memorie Flash ROM. iPAQ 300 include si o baterie de 1700 mAh, un slot SDHC pentru extensii de memorie, difuzoare si un port miniUSB pentru incarcare.

Rezolutia ecranului mentionat anterior este impresionanta pentru un GPS, fiind ideala mai ales in cazul unui media player. Acest Travel Companion va costa 449 de dolari si promite sa fie un rival de top pentru laudatele GPS-uri produse de Asus. Fie ca sunteti un om de afaceri, sau doar o persoana care calatoreste mult si are nevoie de indicatii, iPAQ 300 va fi terminalul ideal, punandu-va la dispozitie un sistem de navigatie extrem de intuitiv.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×