HP iPAQ 100, un handheld clasic

1.371 ori
<b>HP iPAQ 100, un handheld clasic</b>HP este gata sa domine piata Pocket PC-urilor prin intermediul seriei iPAQ, ale carei noi modele tocmai au fost lansate. Printre acestea se numara si iPAQ 100, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Terminalul este dotat cu un procesor Marvell...

HP este gata sa domine piata Pocket PC-urilor prin intermediul seriei iPAQ, ale carei noi modele tocmai au fost lansate. Printre acestea se numara si iPAQ 100, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Terminalul este dotat cu un procesor Marvell PXA310 de 624Mhz, un display LCD de 3.5 inch la o rezolutie de 320x240 pixel, 802.11 b/g si Bluetooth 2.0. HP iPAQ 100 sta bine si la capitolul memorie, incluzand 64MB RAM, 256MB Flash ROM, iar bateria sa este de 1200 mAH. HP a facut trecerea la un conector miniUSB pentru sincronizarea datelor si incarcare, aceasta imbunatatire meritand aprecierea fanilor.

Slotul sau pentru extensii de memorie este un SD, compatibil SDHC, ceea ce inseamna ca acele populare carduri de memorie de 8GB vor fi compatibile. Terminalul este ideal pentru clientul care doreste un PDA standard, dar consideram pretul de 299 de dolari prea mare pentru acesta. Daca totusi doriti un astfel de gadget in locul similarului Palm Zire, veti fi multumiti de performantele sale, chiar si fara display-ul VGA pe care-l veti regasi al celelalte terminale lansate recent de HP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×