Microsoft începe distribuția lui Windows 10 Mobile; iată ce terminale sunt compatibile și cum puteți instala noua versiune

1.936 ori
<b>Microsoft începe distribuția lui Windows 10 Mobile; iată ce terminale sunt compatibile și cum puteți instala noua versiune</b>După o lungă perioadă de așteptare, iată că Microsoft anunță astăzi startul programului de update la Windows 10 Mobile pentru terminalele compatibile. Cum era de așteptat, nu toate modelele comercializate pot rula acest OS, ci doar un număr...

După o lungă perioadă de așteptare, iată că Microsoft anunță astăzi startul programului de update la Windows 10 Mobile pentru terminalele compatibile. Cum era de așteptat, nu toate modelele comercializate pot rula acest OS, ci doar un număr restrâns după cum urmează: Lumia 1520, 930, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 631 (1 GB), 636 (1 GB), 430, și Lumia 435.

Pe lângă aceste modele din gama Lumia, în prima etapă a programului de update se află și terminale produse de către alte companii, cum este cazul următoarelor modele: BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, și MCJ Madosma Q501. Deși actualizare sosește via OTA, avem de făcut un lucru înainte de actualizare propriu-zisă.

Acest pas constă în instalarea aplicației Microsoft Upgrade Advisor pe smartphone, software ce ne va anunța dată terminalul este eligibil pentru update. Odată realizat acest pas, tot ce avem de făcut este să bifăm opțiunea “Enable Windows 10 upgrade” ș mai apoi să facem click pe butonul Next.

Ulterior, odată cu verificarea actualizărilor disponibile, vom fi îndrumați către procesul de update al telefonului. După cum probabil știți, Windows 10 Mobile vine cu o serie de noutăți foarte interesante, cum este cazul centrului de notificări ce a primit acum un make-over. De acum putem afișa doar 4 shortcut-uri rapide către setări, sau o întreagă listă a acestora în modul extins.

De asemenea, o funcție minoră dar foarte utilă integrată aici, este și posibilitatea de a opri conexiunea WiFi direct din centrul de notificări, lucru ce nu era disponibil pe versiunea anterioară Windows Phone 8.1. Printre alte noutăți avem browser-ul Microsoft Edge, dar și modul Continuum prin care telefoanele high-end se transformă în desktop-uri prin intermediul unui dock dedicat.

Mai multe detalii despre procesul de actualizare, dar și despre Windows 10 Mobile, puteți afla din clipul de mai sus pus la dispoziție direct de către Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×