Designerul american Michael Kors prezintă seria de smartwatch-uri Acces; modele arătoase cu Android Wear la bord

Autor:  | Publicat în:  Android 541 ori
<b>Designerul american Michael Kors prezintă seria de smartwatch-uri Acces; modele arătoase cu Android Wear la bord</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului Baselword 2016 din Elveția, nu doar cei de la Fossil au prezentat noi smartwatch-uri, ci și designerulamerican Michael Kors. Acesta din urmă a sosit la fața locului cu seria de ceasuri inteligente Access, modele cu...

În cadrul târgului Baselword 2016 din Elveția, nu doar cei de la Fossil au prezentat noi smartwatch-uri, ci și designerulamerican Michael Kors. Acesta din urmă a sosit la fața locului cu seria de ceasuri inteligente Access, modele cu Android Wear destinate atât publicului feminin, cât și celui masculin. 

Avem în primul rând o versiune destinată publicului feminin, aceasta sosind într-o variantă de culoare aurie împodobită cu cristale. De asemenea, avem parte și de un model de culoare neagră numit Access Men ce adoptă un look sportiv, ceas pe care îl puteți admira chiar în clipul video de mai jos. 

Din câte se pare, ambele dispozitive adoptă display-uri similare celor de pe Moto 360, unde avem parte de o bandă de culoare la bază. Desigur, primim compatibilitate cu iOS și Android, teme exclusiviste, dar și un senzor pedometru pentru monitorizarea activității sportive. Ceasurile vor fi disponibile din toamnă la un preț de 395 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×