Microsoft Învie conceptul de telefoane modulare... accesoriile la putere?

1.340 ori
<b>Microsoft Învie conceptul de telefoane modulare... accesoriile la putere?</b>Dacă israelienii de la Modu nu au avut o soartă prea fericită cu telefoanele lor modulare, iar firma a dat faliment, Microsoft ar putea prelua ideea, oferindu-i popularitatea dorită. Despre ce este vorba? Un smartphone cu diferite accesorii...

Dacă israelienii de la Modu nu au avut o soartă prea fericită cu telefoanele lor modulare, iar firma a dat faliment, Microsoft ar putea prelua ideea, oferindu-i popularitatea dorită. Despre ce este vorba? Un smartphone cu diferite accesorii detașabile/atașabile, care îi oferă noi funcții.

Ideea este una foarte atractivă, abordată cel puțin temporar de câteva companii, dar care au renunțat destul de rapid la inițiativă. Printre cei care au încercat se numără și LG, cu telefonul Expo, căruia i se putea atașa un proiector, sau NTT DoCoMo, cu al său telefon cu 2 componente separabile. Ei bine, Microsoft are chiar un document oficial în care este prezentat un telefon slider cu accesorii multiple, ce îi pot oferi noi funcții.

La bază, terminalul este un slider obișnuit, dar tastatura sa glisantă este detașabila și poate fi înlocuită cu o tastatură specială pentru gaming, un display secundar sau o baterie în plus. Accesoriile se pot folosi și independent, conectate fără fir la restul telefonului. Imaginați-vă o sesiune de gaming cu un gamepad separat de telefonul mobil... aproape că uităm de ideea și de dorința unui Xbox Phone, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×