Motorola RAZR revine, transformat În Droid și dotat cu ecran qHD Super AMOLED!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.111 ori
<b>Motorola RAZR revine, transformat În Droid și dotat cu ecran qHD Super AMOLED!</b>Se pare că zvonurile despre un nou Motorola RAZR au fost întemeiate, deoarece acum și-a făcut aparitia și o imagine a acestui terminal, obținută de către cei de la The Verge. Acest Motorola Droid RAZR are un atuu deosebit și anume ecranul, un...

Se pare că zvonurile despre un nou Motorola RAZR au fost întemeiate, deoarece acum și-a făcut aparitia și o imagine a acestui terminal, obținută de către cei de la The Verge. Acest Motorola Droid RAZR are un atuu deosebit și anume ecranul, un Super AMOLED qHD.

Display-ul are o diagonală de 4.3 inchi și nu este un LCD standard, ceea ce ne surprinde. Speculațiile afirmă că acesta ar putea fi un ecran PenTile matrix, dar astfel de detalii nu interesează pe toată lumea, ci în special experiența de vizualizare, care ar trebui să fie deosebită pentru a rivaliza cu modelele noi, care ne promit rezoluții 720p.

Motorola Droid RAZR mai vine cu suport 4G LTE, un procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p și stabilizator de imagine. în plus, acest model este compatibil WebTop, deci se poate transforma într-un veritabil PC sau laptop ca și Motorola Atrix. Să vedem totuși cât de subțire va fi acest RAZR, acesta fiind selling point-ul telefoanelor mai vechi din această serie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×