Microsoft isi face reclama in fata unui magazin Apple din Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.370 ori
<b>Microsoft isi face reclama in fata unui magazin Apple din Marea Britanie</b>Batalia dintre Microsoft si Apple se da acum la capitolul marketing, cele 2 companii folosind orice metoda, cat de necurata pentru a-si promova produsele. Astfel, Microsoft a injghebat rapid un stand chiar in fata magazinului Apple din Bullring,...

Batalia dintre Microsoft si Apple se da acum la capitolul marketing, cele 2 companii folosind orice metoda, cat de necurata pentru a-si promova produsele. Astfel, Microsoft a injghebat rapid un stand chiar in fata magazinului Apple din Bullring, Birminghan, Marea Britanie.

Ati putea crede ca e vorba doar despre un stand ce ofera informatii in legatura cu produsele companiei infiintate de Bill Gates... Ei bine nu, acesta de fata va putea fi utilizat de trecatori pentru a inregistra propria reclama in stil "I'm a PC". Zvonurile afirma si ca zilele viitoare acest stand va fi umplut cu angajati Microsoft care vor atrage oamenii, astfel incat ei sa nu viziteze magazinul Apple.

Ce parere aveti despre aceasta mutare de marketing? Indrazneala? Invidie? Sau pur si simplu o decizie proasta? Sa fi pierdut Microsoft chiar asa mult din cota de piata a computerelor personale, incat lucrurile devin disperate si in sectiunea de marketing? Va dati seama ce razboi ar incepe daca Apple ar lansa o consola, avand in vedere miliardele investite de Microsoft doar pentru promovarea lui Xbox 360.

Sursa: Intomobile.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×