Motorola concediaza 3000 de angajati din sectiunea telefonie mobila

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.161 ori
<b>Motorola concediaza 3000 de angajati din sectiunea telefonie mobila</b>Oficialii producatorului american Motorola au confirmat cu cateva zile in urma ca planuiesc sa economiseasca 800 de milioane de dolari in 2009, prin concedierea a 3000 de angajati. Doua treimi dintre acestia vor proveni din sectiunea de telefonie mobila....

Oficialii producatorului american Motorola au confirmat cu cateva zile in urma ca planuiesc sa economiseasca 800 de milioane de dolari in 2009, prin concedierea a 3000 de angajati. Doua treimi dintre acestia vor proveni din sectiunea de telefonie mobila.

Compania avea aproximativ 66.000 de angajati la sfarsitul lui 2007, iar problemele celor de la Motorola au inceput cu luni bune in urma, inainte ca aceasta criza economica sa devina cunoscuta. Oficialii producatorului american au mentionat faptul ca inginerii si designerii de la Motorola au facut o treaba buna, dar ca aceasta companie ar fi avut mai degraba nevoie de un rival pentru iPhone, la capitolul interfata si servicii.

Aflam si ca Motorola a anuntat primul telefon Android, care va fi gata pentru sezonul de shopping din perioada de Craciun a anului viitor. Concedierile la un nivel atat de inalt arata ca inginerii si designerii nu sunt imuni la schimbarile petrecute in interiorul companiei, aflata in criza si lovita de lipsa de inspiratie. In acelasi timp, trebuie sa luam in calcul si faptul ca Motorola a fost depasita de Sony Ericsson, care detine acum pozitia a treia in topul producatorilor de telefoane mobile, pastrat cu greu de Moto in ultimul trimestru.

Sursa: Pcworld.ro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×