Microsoft isi va prezenta serviciul mobil SkyBox la MWC 2009

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 961 ori
<b>Microsoft isi va prezenta serviciul mobil SkyBox la MWC 2009</b>Mobile World Congress 2009 va fi prilejul ideal nu doar pentru lansarea de noi telefoane, ci si de noi servicii, cum este Microsoft SkyBox. Acesta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si sincroniza wireless terminalele Windows Mobile, updatandu-si...

Mobile World Congress 2009 va fi prilejul ideal nu doar pentru lansarea de noi telefoane, ci si de noi servicii, cum este Microsoft SkyBox. Acesta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si sincroniza wireless terminalele Windows Mobile, updatandu-si lista de contacte, mesaje, evenimente din organizer si fisiere.

Skybox va oferi si functii de backup si "restore", iar versiunea 1.0 a serviciului va fi lansata la Mobile World Congress 2009, fiind disponibila gratuit. Printre optiunile sale se numara backup-ul datelor, functia restore, managementul continuturilor si impartasirea datelor. Apoi, la jumatatea acestui an, SkyBox 1.5 va fi disponibil, iar utilizatorii vor trebui sa faca upgrade la un serviciu standard SkyBox gratuit sau sa opteze pentru cel premium, care necesita inscriere.

SkyBox 1.5 va fi disponibil pe terminalele mobile care ruleaza Windows Mobile 6.1 si 6.5, plus o serie de terminale non-smartphone. Apoi va urma SkyBox 2.0, care va arata adevarata fata a serviciului, el integrand si diferite alte aplicatii Microsoft si functii. Prin intermediul sau, utilizatorii isi vor administra complet telefonul mobil direct de pe Internet. Astfel, ei vor organiza soneriile, wallpaper-urile, aplicatiile, melodiile si clipurile video cu doar cateva clickuri.

Versiunea 2.0 va integra si suita completa de servicii Windows Live, inclusiv Live Mesh, sistemul independent de sincronizare a datelor, creat de Microsoft. SkyBox 2.0 va avea o legatura puternica cu un alt serviciu online Microsoft, SkyMarket, un fel de App Store pentru softuri Windows Mobile. Sa aduca oare aceste servicii un nou mod de a opera terminalele Windows Mobile?

Sursa: Gsmarena.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×