Microsoft Kinect apare În Paranormal Activity 4, detectează "corpuri" de fantome (Video)

1.307 ori
<b>Microsoft Kinect apare În Paranormal Activity 4, detectează "corpuri" de fantome (Video)</b>Pentru un subiect lejer de început de weekend ne întoarcem la noul trailer al lui Panormal Activity 4, cel mai nou film din celebra serie horror filmată cu "camera de amator". Trailerul de mai jos are în centru ideea lui Microsoft Kinect, celebrul...

Pentru un subiect lejer de început de weekend ne întoarcem la noul trailer al lui Panormal Activity 4, cel mai nou film din celebra serie horror filmată cu "camera de amator". Trailerul de mai jos are în centru ideea lui Microsoft Kinect, celebrul sistem de control prin gesturi și cu ajutorul camerei, care va detecta acum nu doar corpuri de gameri... ci și de fantome.

Trailerul pune Kinectul într-o lumină nouă și poate va face unii gameri să se gândească de două ori înainte să se joace singuri în cameră la 2 noaptea. Până acum invenția celor de la Microsoft și-a găsit aplicații în medicină, pe zona financiară și chiar auto, clienții având șansă de a vedea o variantă virtuală a automobilului dorit, dacă acesta nu era disponibil fizic. Cu câțiva ani în urmă au existat două filme de groază japoneze care aveau ca subiect un telefon mobil cu clapeta și știm cu toții și de The Ring, care avea ca subiect o casetă video bântuită.

Ce urmează acum? iPadul Groazei? Surface-ul care te face zombie? Sau iPhone-ul demonic? Personal aștept cu nerăbdare un Kinect 2.0, eventual unul integrat într-o tabletă Microsoft de generație viitoare. Credeți că includerea lui Kinect în Paranormal Activity 4 îi va scădea sau crește popularitatea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×