Microsoft lanseaza Internet Explorer 8 beta 1, in tacere...

Autor:  | Publicat în:  Software 979 ori
<b>Microsoft lanseaza Internet Explorer 8 beta 1, in tacere...</b>Microsoft tocmai a lansat o versiune publica beta a noului sau browser web, Internet Explorer 8. Trebuie sa recunoastem totusi ca aceasta lansare a fost facuta in tacere, de vreme ce site-urile de specialitate nu au oferit prea multe informatii despre...

Microsoft tocmai a lansat o versiune publica beta a noului sau browser web, Internet Explorer 8. Trebuie sa recunoastem totusi ca aceasta lansare a fost facuta in tacere, de vreme ce site-urile de specialitate nu au oferit prea multe informatii despre noul browser.

Software-ul poate fi instalat pe orice computer care ruleaza Windows Vista, Windows XP sau Windows 2003 Server Edition. Avand in vedere faptul ca avem de-a face cu o versiune beta, asteptati-va la numeroase buguri, pana la aparitia versiunii finale. Iata si o lista cu programe cu care noul soft nu este compatibil inca:

- DriveLetterAccess
- Skype
- Google Toolbar
- Google Toolbar 5 (BETA)
- Yahoo Toolbar (optiunile din toolbar nu sunt afisate corect)
- HP Smart Web Printing v3.5 (butonul toolbar pentru HP Smart Printing nu este afisat)
- Real Player 11
- Quicktime Player (controlul volumului nu functioneaza)

Va reusi oare acest browser sa detroneze Firefox, care se pregateste intens sa intre si pe piata mobila? Sa ne asteptam si la o noua versiune mobila lui Internet Explorer? Daca ati testat acest browser, nu ezitati sa ne prezentati defectele sau avantajele sale, dupa ce il veti descarca de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×