Microsoft lanseaza Internet Explorer 8 beta 1, in tacere...

Autor:  | Publicat în:  Software 988 ori
<b>Microsoft lanseaza Internet Explorer 8 beta 1, in tacere...</b>Microsoft tocmai a lansat o versiune publica beta a noului sau browser web, Internet Explorer 8. Trebuie sa recunoastem totusi ca aceasta lansare a fost facuta in tacere, de vreme ce site-urile de specialitate nu au oferit prea multe informatii despre...

Microsoft tocmai a lansat o versiune publica beta a noului sau browser web, Internet Explorer 8. Trebuie sa recunoastem totusi ca aceasta lansare a fost facuta in tacere, de vreme ce site-urile de specialitate nu au oferit prea multe informatii despre noul browser.

Software-ul poate fi instalat pe orice computer care ruleaza Windows Vista, Windows XP sau Windows 2003 Server Edition. Avand in vedere faptul ca avem de-a face cu o versiune beta, asteptati-va la numeroase buguri, pana la aparitia versiunii finale. Iata si o lista cu programe cu care noul soft nu este compatibil inca:

- DriveLetterAccess
- Skype
- Google Toolbar
- Google Toolbar 5 (BETA)
- Yahoo Toolbar (optiunile din toolbar nu sunt afisate corect)
- HP Smart Web Printing v3.5 (butonul toolbar pentru HP Smart Printing nu este afisat)
- Real Player 11
- Quicktime Player (controlul volumului nu functioneaza)

Va reusi oare acest browser sa detroneze Firefox, care se pregateste intens sa intre si pe piata mobila? Sa ne asteptam si la o noua versiune mobila lui Internet Explorer? Daca ati testat acest browser, nu ezitati sa ne prezentati defectele sau avantajele sale, dupa ce il veti descarca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×