Yahoo! prezinta OnePlace la CeBIT 2008

1.227 ori
<b>Yahoo! prezinta OnePlace la CeBIT 2008</b>Piata aplicatiilor destinate terminalelor mobile evolueaza pe zi ce trece. Dupa ce Google a lansat Google Gears in cadrul CeBIT, cei de la Yahoo! raspund lansand OnePlace o aplicatie de bookmarking care monitorizeaza continuturile web preferate ale...

Piata aplicatiilor destinate terminalelor mobile evolueaza pe zi ce trece. Dupa ce Google a lansat Google Gears in cadrul CeBIT, cei de la Yahoo! raspund lansand OnePlace o aplicatie de bookmarking care monitorizeaza continuturile web preferate ale utilizatorilor.

OnePlace include 5 categorii in care utilizatorii isi pot aranja continuturile online. Exista "Bookmarks", cu ajutorul caruia, utilizatorii pot conecta orice continut, cum ar fi bookmarkurile standard folosite pe web browserele de pe PC. Apoi exista si "Collections", care ajuta utilizatorul sa asocieze continuturile ce au legatura cu un anumit subiect, urmat de "Categories" care permite marcarea si salvarea diferitelor linkuri catre continuturi in categorii speciale, facandu-le pe acestea din urma mai usor de localizat.

Ultimele 2 categorii sunt "Pulse", care permite utilizatorilor sa vada schimbarile suferite de continuturi (prin update-uri etc) si "Favorite", locul unde veti stoca linkurile folosite frecvent. Yahoo! OnePlace suporta un numar nelimitat de linkuri, ordonate in categorii diferite, prin intermediul unor bookmarkuri speciale. Serviciul va fi disponibil incepand cu cel de-al doilea trimestru al acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×