Microsoft lanseaza jocuri fara permisiune? Angry Birds pe lista de titluri Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.352 ori
<b>Microsoft lanseaza jocuri fara permisiune? Angry Birds pe lista de titluri Windows Phone 7</b>E interesant pentru producatorul unui joc sa-si vada titlul mentionat pe pagina unei platforme software, fara a fi fost anuntat in prealabil. Acesta este si cazul jocului "Angry Birds", care si-a facut recent aparitia pe o pagina Microsoft, printre...

E interesant pentru producatorul unui joc sa-si vada titlul mentionat pe pagina unei platforme software, fara a fi fost anuntat in prealabil. Acesta este si cazul jocului "Angry Birds", care si-a facut recent aparitia pe o pagina Microsoft, printre aplicatiile care vor fi lansate pe Windows Phone 7.

Problema e ca producatorul lui Angry Birds nu a realizat inca un port pentru aceasta platforma, jocul fiind disponibil doar pe iOS si Android. Nu numai ca nu exista o versiune WP7 pentru acest titlu, dar nici macar nu exista developeri care sa lucreze la ea inca. Rovio Mobile, compania producatoare a lui Angry Birds si-a exprima recent nemultumirea fata de plasarea unui icon al jocului pe site-ul Microsoft.

tweet rovio

Povestea nu se incheie aici, deoarece se pare ca Microsoft vaneaza destul de agresiv developeri si companii care sa dezvolte jocuri si aplicatii pentru Windows Phone 7, oferind chiar si bonusuri in bani chiar de la inceputul colaborarii. Oare MS ar face orice pentru a obtine mai multe aplicatii in Windows Marketplace? Unde se va opri gigantul software?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×