Android 3.0 soseste saptamana viitoare, doar sub forma de SDK?

1.979 ori
<b>Android 3.0 soseste saptamana viitoare, doar sub forma de SDK?</b>Speculatii recente din partea celor de la Android Police afirma ca Android 3.0 aka Gingerbread va sosi saptamana viitoare, sub forma de SDK destinat developerilor. Accesul la acest software inseamna ca vom afla cu ce functii vine noul OS si vom putea...

Speculatii recente din partea celor de la Android Police afirma ca Android 3.0 aka Gingerbread va sosi saptamana viitoare, sub forma de SDK destinat developerilor. Accesul la acest software inseamna ca vom afla cu ce functii vine noul OS si vom putea vedea in actiune si un emulator al platformei, care ne va prezenta designul lui Gingerbread.

Din pacate, sursa informatiei scapate pe web nu a precizat daca versiunea exacta de Android va fi 2.5 sau chiar 3.0, dar vom afla destul de curand raspunsul la aceasta intrebare. Va reamintim ca Android 2.2 Froyo a fost anuntat pe 20 mai, astfel ca se vor implini 5 luni de la lansarea sa in curand. Ar fi momentul unui update, nu credeti?

Update-ul ar fi binevenit in special acum ca MeeGo se apropie de finalizare, in varianta smartphone, Windows Phone 7 a debutat, iar iOS va primi si el un update in noiembrie. Android are un ciclu de upgrade de 6 luni, dar avand in vedere durata de lansare a unui update, vor exista si terminale care vor primi Android 3.0 in 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×