Potrivit unui raport recent, varianta Windows Phone 8.1 Preview a fost instalată de peste 1 milion de utilizatori

769 ori
<b>Potrivit unui raport recent, varianta Windows Phone 8.1 Preview a fost instalată de peste 1 milion de utilizatori</b>Din câte se pare, programul de preview pentru Windows Phone 8.1 ce a debutat săptămâna trecută a atins cifra de peste 1 milion de dezvoltatori. Această actualizare a fost cumpărată și de către Ervin care v-a prezentat un scurt demo cu agentul...

Din câte se pare, programul de preview pentru Windows Phone 8.1 ce a debutat săptămâna trecută a atins cifra de peste 1 milion de dezvoltatori. Această actualizare a fost cumpărată și de către Ervin care v-a prezentat un scurt demo cu agentul virtual Cortana și cu răspunsurile amuzante oferite de către acesta din urmă.

Din punct de vedere al statisticilor, cei peste 1 milion de utilizatori care și-au achiziționat actualizarea Windows Phone 8.1 însumează 3.1%, în timp ce 18.9% încă folosesc o versiunea Windows Phone 7.x. De asemenea, utilizatorii actuali de Windows Phone 8.0 însumează un procent de 78%.

Potrivit unui raport recent, varianta Windows Phone 8.1 Preview a fost instalată de peste 1 milion de utilizatori

Totodată, pe lângă statisticile cu privire la numărul de utilizatori ai Windows Phone, a fost realizat și un grafic care ne arată faptul că Nokia Lumia 520 este în continuare cel mai popular device cu Windows Phone 8.0 existent pe piață în acest moment. Nokia Lumia 520 reușește să dețină un procent de 34.3% la nivel global, fiind urmat de Nokia Lumia 920 cu un procent de 6.4%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×