Nokia Asha 503 apare În noi imagini pentru presă

1.366 ori
<b>Nokia Asha 503 apare În noi imagini pentru presă</b>Astăzi, prin intermediul lui Evan Nelson, persoana din spatele @eveleaks, am descoperit o nouă imagine pentru presă cu Nokia Asha 503, device ce vine cu un design deosebit, pe care îl puteți admira în imaginea de mai jos. &nbsp; Nokia Asha 503...

Astăzi, prin intermediul lui Evan Nelson, persoana din spatele @eveleaks, am descoperit o nouă imagine pentru presă cu Nokia Asha 503, device ce vine cu un design deosebit, pe care îl puteți admira în imaginea de mai jos.

Nokia Asha 503 seamănă destul de mult cu Nokia Asha 501, singura diferență vizibilă fiind noul design al carcasei și faptul că Asha 503 beneficiază acum de un buton Back capacitiv, spre deosebire de butonul hardware prezent pe Nokia Asha 501.

Terminalul va fi acoperit de o sticlă curbată pe partea frontală și va dispune de o cameră foto de 5 megapixeli. Mai multe detalii despre specificații nu se cunosc momentan, iar din câte se pare telefonul va sosi în 6 variante de culoare : roșu, galben, albastru, verde, alb și negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×