Microsoft lansează un site dedicat lansării lui Windows 10; Gata de lansare în 190 de ţări!

2.017 ori
<b>Microsoft lansează un site dedicat lansării lui Windows 10; Gata de lansare în 190 de ţări!</b>M&acirc;ine, 29 iulie e ziua cea mare, ziua zero pentru noul capitol al platformelor Microsoft. Windows 10 se lansează &icirc;n 190 de ţări sub formă de actualizare gratuită (pentru cei care &icirc;ndeplinesc termenii necesari). Cu această ocazie...

Mâine, 29 iulie e ziua cea mare, ziua zero pentru noul capitol al platformelor Microsoft. Windows 10 se lansează în 190 de ţări sub formă de actualizare gratuită (pentru cei care îndeplinesc termenii necesari). Cu această ocazie Microsoft a lansat un site dedicat lansării lui Win 10.

Pe lângă o detaliere a funcţiilor noului OS, acest website include şi tweeturi de la utilizatori din toată lumea, care folosesc hashtagul "UpgradeYourWorld". Tot aici găsim şi clipurile introductive cu privire la funcţiile lui Windows 10, la noul meniu Start, la Cortana şi browserul Edge. Ghiduri de toate soiurile şi screenshoturi sunt incluse de asemenea, într-un mod bine organizat.

După dezamăgirea lui Windows 8 şi Windows 8.1, Microsoft are o mare nevoie de o bulă de oxigen prin acest Windows 10. Cei care au încercat multiplele versiuni preview de Win 10 se declară încântaţi de ce au văzut până acum, lucru pe care îl pot spune şi despre mine.  Fluiditatea si notificarile sunt cele mai apreciate. Reţineţi că utilizatorii care au o versiune licenţiată oficial de Windows 7, 8 sau 8.1 vor primi Win 10 gratuit ca actualizare.

Şi pe final şi o mică surpriză: avem pentru voi pregătit un concurs cu o tabletă Allview cu Windows 10 la bord, care va veni la pachet cu un unboxing. Revenim cu detalii în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×