Microsoft lucreaza din greu la un produs rival cu iPhone

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 864 ori
<b>Microsoft lucreaza din greu la un produs rival cu iPhone</b>Americanii au putut urmari in cadrul emisiunii Today Show, din aceasta dimineata o scurta incursiune in departamentul Microsoft Mobile Design, unde inginerii ar putea pregati un competitor pentru iPhone. In incercarea de a redefini ideea de "cool",...

Americanii au putut urmari in cadrul emisiunii Today Show, din aceasta dimineata o scurta incursiune in departamentul Microsoft Mobile Design, unde inginerii ar putea pregati un competitor pentru iPhone.

In incercarea de a redefini ideea de "cool", acestia folosesc tehnologiile de top pentru a crea terminale si softuri care sa confirme renumele Microsoft. Emisiunea nu ne-a aratat vreun nou telefon, tinut secret de gigantul software, iar acest semi-preview video  a fost lipsit de prototipuri si inovatii in mod intentionat, din cate se pare. De mentionat sunt softurile pentru crearea ringtone-urilor dedicate si intentia celor de la Microsoft de a transforma viitoarele terminale mobile in PC-uri la purtator, reduse ca dimensiuni.

Secretele companiei fondate de Bill Gates sunt bine pastrate si exista numeroase camere izolate, din care nu se pot trimite mesaje text sau initia apeluri. Toate acestea spre frustrarea reporterului care ar fi scris degeaba un email pe smartphone-ul sau... Chiar daca pare doar o informatie "cusuta cu ata alba", reprezentantii Microsoft au declarat ca lansarea iPhone nu le va schimba strategia pentru anul 2007.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×