Intre timp, la magazinele operatorilor non-iPhone...

Autor:  | Publicat în:  Apple 885 ori
<b>Intre timp, la magazinele operatorilor non-iPhone...</b>Dupa cum probabil stiati, AT&T, cunoscut candva drept Cingular are o super-oferta asociata celui mai celebru terminal lansat in ultimii ani - iPhone. Totusi, atentia presei din domeniu s-a indreptat si spre concurenta, cu jumatate de ora inainte de marea...

Dupa cum probabil stiati, AT&T, cunoscut candva drept Cingular are o super-oferta asociata celui mai celebru terminal lansat in ultimii ani - iPhone. Totusi, atentia presei din domeniu s-a indreptat si spre concurenta, cu jumatate de ora inainte de marea lansare.

Reprezentantele din New York au fost vizitate de cei de la engadgetmobile.com, in speranta de a observa macar o urma de activitate, desi magazinele Apple si AT&T deja monopolizasera clientii. Dintre competitorii operatorului AT&T, doar Sprint isi desfasura activitatea in mod normal, in timp ce, daca am fi vizitat reprezentatele Verizon sau T-Mobile, am fi fost surprinsi de o liniste mormantala.

Exista si campanii anti-iPhone destul de amuzante, initiate de cei doi operatori, intr-o incercare disperata de a-si promova produsele. Magazinul Sprint de pe Strada 42 din Manhattan  tenteaza clientii cu un motto destul de amuzant: “Nu este un iPhone, dar se descurca la fel de bine la capitolul muzica”, cu referire la Samsung UpStage. Intre timp la Verizon, moralul angajatilor este ridicat printr-o nota interna in care iPhone este numit “iWhatever” si se promite o reorientare a companiei, in lupta cu AT&T.

Daca sunteti in New York si doriti sa cumparati un terminal la un pret redus, cu un abonament Verizon, T-Mobile sau Sprint inclus, acum este momentul, deoarece este posibil sa beneficiati de extra-oferte si de lipsa cozilor infernale specifice marilor reprezentate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×