Intre timp, la magazinele operatorilor non-iPhone...

Autor:  | Publicat în:  Apple 924 ori
<b>Intre timp, la magazinele operatorilor non-iPhone...</b>Dupa cum probabil stiati, AT&T, cunoscut candva drept Cingular are o super-oferta asociata celui mai celebru terminal lansat in ultimii ani - iPhone. Totusi, atentia presei din domeniu s-a indreptat si spre concurenta, cu jumatate de ora inainte de marea...

Dupa cum probabil stiati, AT&T, cunoscut candva drept Cingular are o super-oferta asociata celui mai celebru terminal lansat in ultimii ani - iPhone. Totusi, atentia presei din domeniu s-a indreptat si spre concurenta, cu jumatate de ora inainte de marea lansare.

Reprezentantele din New York au fost vizitate de cei de la engadgetmobile.com, in speranta de a observa macar o urma de activitate, desi magazinele Apple si AT&T deja monopolizasera clientii. Dintre competitorii operatorului AT&T, doar Sprint isi desfasura activitatea in mod normal, in timp ce, daca am fi vizitat reprezentatele Verizon sau T-Mobile, am fi fost surprinsi de o liniste mormantala.

Exista si campanii anti-iPhone destul de amuzante, initiate de cei doi operatori, intr-o incercare disperata de a-si promova produsele. Magazinul Sprint de pe Strada 42 din Manhattan  tenteaza clientii cu un motto destul de amuzant: “Nu este un iPhone, dar se descurca la fel de bine la capitolul muzica”, cu referire la Samsung UpStage. Intre timp la Verizon, moralul angajatilor este ridicat printr-o nota interna in care iPhone este numit “iWhatever” si se promite o reorientare a companiei, in lupta cu AT&T.

Daca sunteti in New York si doriti sa cumparati un terminal la un pret redus, cu un abonament Verizon, T-Mobile sau Sprint inclus, acum este momentul, deoarece este posibil sa beneficiati de extra-oferte si de lipsa cozilor infernale specifice marilor reprezentate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×