iPhone 3G in Europa de la Vodafone, T-Mobile si Carphone Warehouse!

3.626 ori
<b>iPhone 3G in Europa de la Vodafone, T-Mobile si Carphone Warehouse!</b>Cu doar 3 ore inainte de punerea in comert in Statele Unite a celui mai asteptat gadget al anului, ultimele zvonuri sugereaza faptul ca o noua versiune 3G a iPhone va fi anuntata luni in Marea Britanie de catre Apple - intr-o promovare comuna cu Vodafone,...

Cu doar 3 ore inainte de punerea in comert in Statele Unite a celui mai asteptat gadget al anului, ultimele zvonuri sugereaza faptul ca o noua versiune 3G a iPhone va fi anuntata luni in Marea Britanie de catre Apple - intr-o promovare comuna cu Vodafone, T-Mobile din Germania si Carphone Warehouse.

Daca este adevarat, aceasta versiune 3G va fi binevenita tinand cont de slabele performante ale iPhone in reteaua EDGE.

Vodafone a fost favorit in ochii tuturor inca de la anuntarea iPhone, fiind vazut ca principal pretendent pentru distribuirea europeana a iPhone, totusi vestile sugereaza ca Apple va alege o strategie ce implica trei firme pe "Batranul Continent", cu doi operatori si un distribuitor.

Aceste vesti vor aduce, cu siguranta, zambetul pe fata fanilor Apple din Europa, chiar in momentul in care americanii stau la coada pe ploaie pentru a pune mana pe o versiune inferioara 2G a iPhone.

Datele nu sunt inca confirmate, dar se presupune ca ar fi vorba de sfarsitul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×