Microsoft lucrează la două telefoane cu ecran 3D touch; Unul dintre ele este Microsoft McLaren

780 ori
<b>Microsoft lucrează la două telefoane cu ecran 3D touch; Unul dintre ele este Microsoft McLaren</b>Am aflat cu ceva vreme în urmă că Microsoft dorește să integreze gesturi 3D în modalitatea de control a terminalelor Windows Phone. S-a vorbit despre implicarea lui Kinect în proiect, iar azi descoperim detalii despre două handseturi cu ecrane 3D...

Am aflat cu ceva vreme în urmă că Microsoft dorește să integreze gesturi 3D în modalitatea de control a terminalelor Windows Phone. S-a vorbit despre implicarea lui Kinect în proiect, iar azi descoperim detalii despre două handseturi cu ecrane 3D touch.

Printre ele se număra Microsoft McLaren, un nume de cod pe care îl cunoaștem de ceva vreme, dar asociat cu un smartphone Nokia de viitoare generație. Microsoft McLaren este un telefon cu input 3D touch și va avea un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, o cameră de 20 de megapixeli și 64 GB memorie internă. Noul smartphone va sosi la toamnă, cel mai probabil în luna octombrie.

Alte zvonuri afirmă că acest terminal va avea un ecran Quad HD, dar sursa care a adus în discuție gesturile 3D a menționat doar un ecran Full HD. Pe lângă McLaren va exista și un model cu ecran de 6 inch și cu același tip de control prin gesturi. Acest device va avea rolul de urmaș pentru Lumia 1520 și ar putea debuta tot către finalul acestui an, dar cu o nouă generație de procesor la bord.

Microsoft vrea ca inputul touch 3D să îi scoată în evidență handseturile pe viitor, cel puțin printre modelele high end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×