Samsung Galaxy Tab S 10.5 și Galaxy Tab S 8.4 lansate oficial pe piața din România În cadrul unui eveniment plin de culoare (Video)

1.353 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S 10.5 și Galaxy Tab S 8.4 lansate oficial pe piața din România În cadrul unui eveniment plin de culoare (Video)</b>Astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București în cadrul Metropolis Center, cei de la Samsung au prezentat oficial noua gamă de tablete Galaxy Tab S care a ajuns deja pe rafturile eMAG. Acestea reușesc să impresioneze printr-un...

Astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București în cadrul Metropolis Center, cei de la Samsung au prezentat oficial noua gamă de tablete Galaxy Tab S care a ajuns deja pe rafturile eMAG. Acestea reușesc să impresioneze printr-un hardware foarte puternic, display-uri Quad HD și carcase ultra-slim.

Printre modelele ce fac parte din această gamă se numără Galaxy Tab S 8.4 și Galaxy Tab S 10.5, dispozitive care după cum și denumirea acestora sugerează, oferă un display de 8.4 inch, respectiv un panou de 10.5 inch. Ambele tablete beneficiază de panouri Super AMOLED cu rezoluție Quad HD 2560x1600 pixeli, tehnologii ce oferă imagini foarte vii și clare.

Galaxy Tab S 10.5

Prima dintre acestea, și anume modelul Galaxy Tab S 8.4 aduce la pachet un display de 8.4 inch, un procesor octa-core Exynos 5420, un GPU Mali-T628 MP6, 3 GB memorie RAM, 16 sau 32 Gb spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

Noua gamă de tablete Samsung Galaxy Tab S lansată oficial pe piața din România În cadrul unui eveniment plin de culoare

De asemenea, ni se pune la dispoziție și o cameră secundară de 2.1 megapixeli, un senzor pentru amprente și o baterie Li-Ion de 4.900 mAh. Această tabletă rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, cântărește 294 grame și măsoară doar 6.6 mm în grosime.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Tableta Samsung Galaxy S 10.5 păstrează o mare parte dintre specificațiile modelului de 8.4 inch, diferențele dintre acestea fiind dimensiunea display-ului, capacitatea baterie (7900 mAh) și desigur dimensiunile. Galaxy Tab S 10.5 măsoară 6.6 mm în grosime și cântărește 465 grame. în timp ce modelul Galaxy Tab S 8.4 poate fi comandat prin eMAG la un preț de 1.899 lei, tableta de 10.5 inch poate fi a voastră cu suma de 2.299 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×