Microsoft Lumia 550 este disponibil de astăzi în Europa; iată și prețurile afișate de către retailerii români

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.272 ori
<b>Microsoft Lumia 550 este disponibil de astăzi în Europa; iată și prețurile afișate de către retailerii români</b>La &icirc;nceput de octombrie, Microsoft anunța un nou telefon de buget ce sosește cu Windows 10 Mobile la pachet. Este vorba despre Lumia 550, terminal ce ajunge oficial pe piața europeană, inclusiv &icirc;n Rom&acirc;nia, prin intermediul unor...

La început de octombrie, Microsoft anunța un nou telefon de buget ce sosește cu Windows 10 Mobile la pachet. Este vorba despre Lumia 550, terminal ce ajunge oficial pe piața europeană, inclusiv în România, prin intermediul unor retaileri.

Acest model ne oferă un display HD de 4.7 (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Totodată, avem la dispoziție un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED.

Microsoft Lumia 550 este disponibil de astăzi în Europa; iată și prețurile afișate de către retailerii români

Microsoft Lumia 550 aduce și un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate 4G LTE, A-GPS, și o baterie de 2100 mAh + tehnologia de încărcare rapidă. La ora actuală, doar evoMAG.ro și Altex listează telefonul în stoc, la prețuri foarte accesibile:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×