Grupul Audi AG, BMW Group şi Daimler AG anunţă finalizarea achiziţiei HERE de la Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 541 ori
<b>Grupul Audi AG, BMW Group şi Daimler AG anunţă finalizarea achiziţiei HERE de la Nokia</b>Grupul format din Audi, BMW Group şi Daimler AG a anunţat finalizarea achiziţiei ramurii HERE de la Nokia, care pornise cu c&acirc;teva luni &icirc;n urmă. Tranzacţia a fost aprobată de toate autorităţile antitrust, deci nu există probleme la...

Grupul format din Audi, BMW Group şi Daimler AG a anunţat finalizarea achiziţiei ramurii HERE de la Nokia, care pornise cu câteva luni în urmă. Tranzacţia a fost aprobată de toate autorităţile antitrust, deci nu există probleme la acest capitol.

Cele 3 companii deţin o cotă egală în HERE, care se ocupă cu soluţii de localizare şi cartografiere. Noii acţionari promit să păstreze independenţa fostei ramuri Nokia şi continuarea afacerilor lor cu partenerii prealabili. În plus, investitorii germani se arata deschişi să colaboreze şi cu alte companii care vor să se implice prin capital în aceasta afacere.

Audi, BMW şi Daimler sunt de obicei rivali, dar iată-i cooperând pentru a lucra un proiect comun, sub umbrela HERE. Aparent HERE este pilonul central pentru o soluţie veritabil nemţeasca din gama "şofat autonom". HERE îşi adună datele de la 80.000 de surse şi miliarde de puncte de reper zilnic. Cu o bază de date atât de mare, contribuţia la realizarea unei baze de date pentru un pilot automat auto va fi vitală.

În acest moment există peste 2 milioane de vehicule de la Audi, BMW şi Daimler care folosesc servicii HERE, dar numărul va creşte cu siguranţă pe viitor.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×