O filmare fantastică cu un iPhone 6 ce se învârte pe un sistem de corzi în timpul unei sesiuni de snowboarding, ajunge virală (Video)

892 ori
<b>O filmare fantastică cu un iPhone 6 ce se învârte pe un sistem de corzi în timpul unei sesiuni de snowboarding, ajunge virală (Video)</b>Care e următorul nivel după fotografia cu un selfie stick? Să faci o filmare cu un iPhone 6 agăţat de un sistem de corzi speciale &icirc;n vreme ce te dai cu snowboardul pe munte. &nbsp; Asta a realizat Nicolas Vuignier recent, post&acirc;nd clipul...

Care e următorul nivel după fotografia cu un selfie stick? Să faci o filmare cu un iPhone 6 agăţat de un sistem de corzi speciale în vreme ce te dai cu snowboardul pe munte.

Asta a realizat Nicolas Vuignier recent, postând clipul pe canalul sau YouTube şi în doar o zi acest video a strâns peste 1 milion de afişări. Sub numele de "CentriPhone" invenţia pare a implica două corzi, probabil una agăţată de zona superioară a terminalului şi una de cea inferioară. De asemenea mai bănuiesc că e handsetul se afla într-o carcasă specială ce îl proteja contra zăpezii.

Încă nu e clar dacă handsetul a mai avut şi ataşamente speciale optice sau a folosit strict camera sa de 8 MP. Ni s-a promis şi un making of, în care vom afla dacă efectele slow motion sunt realizate de pe iPhone sau din post procesare pe PC. Claritatea particulelor de zăpadă e fantastică aici şi sincer să fiu creatorul acestui clip a avut şi mult noroc pentru că handsetul se putea izbi de foarte multe obstacole pe parcurs.

Temerarul nu s-a limitat doar la coborarea pe versant, ci chiar a sarit si peste un obstacol. Apple 1, GoPro 0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×