Microsoft Lumia 650 se lasă admirat într-o serie de randări; noul mid-range ar putea sosi în ianuarie-februarie

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.059 ori
<b>Microsoft Lumia 650 se lasă admirat într-o serie de randări; noul mid-range ar putea sosi în ianuarie-februarie</b>Vedeam anterior o serie de randări pregătite pentru Microsoft Lumia 650, un smartphone mid-range ce aduce un design puțin schimbat comparativ cu modelele actuale. Astăzi avem ocazia să admirăm terminalul &icirc;n randări de calitate prin...

Vedeam anterior o serie de randări pregătite pentru Microsoft Lumia 650, un smartphone mid-range ce aduce un design puțin schimbat comparativ cu modelele actuale. Astăzi avem ocazia să admirăm terminalul în randări de calitate prin intermediul celor de la @PhoneDesigner, echipă ce ne-a prezentat și concepte interesante cum este cazul acestui HTC One M9.

Revenind la imaginile de astăzi, remarcăm faptul că device-ul arată ceva mai elegant față de restul terminalelor mid-range aduse de Microsoft pe piață până acum. De această dată primim o carcasă cu ramă metalică, element introdus pentru prima dată pe un model cu dotări și preț de buget.

Se vechiculează că acest smartphone ne va aduce un display HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 212, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. La pachet se va afla sistemul de operare Windows 10 Mobile și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Potrivit zvonurilor ajunse în presă în ultimele câteva zile, Microsoft ar putea dezvălui acest smartphone în cadrul show-ului tech Mobile World Congress 2016 din Barcelona, eveniment ce va avea loc în perioada 22 - 25 februarie. Prețul lui Microsoft Lumia 650 ar putea fi de aproximativ 150$ dolari odată ajuns pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×