Microsoft Lumia 850 (Honjo) apare în noi fotografii hands on, cu blitzul camerei frontale la vedere (sau scanner de iris)

691 ori
<b>Microsoft Lumia 850 (Honjo) apare în noi fotografii hands on, cu blitzul camerei frontale la vedere (sau scanner de iris)</b>Vedeam recent o imagine cu Microsoft Lumia 850, apărut brusc şi misterios pe site-ul Microsoft, dar gurile rele spuneau că handsetul ar putea fi anulat ca şi modelul McLaren. Ei bine, azi vedem o nouă scăpare, de această dată de imagini hands on....

Vedeam recent o imagine cu Microsoft Lumia 850, apărut brusc şi misterios pe site-ul Microsoft, dar gurile rele spuneau că handsetul ar putea fi anulat ca şi modelul McLaren. Ei bine, azi vedem o nouă scăpare, de această dată de imagini hands on.

Mai descoperim şi câteva date noi ale problemei, precum o talie de 6.92 mm în cel mai subţire punct şi 8.5 mm în cel mai gros, din cauza protuberantei camerei. Sursa afirmă că terminalul este un phablet, care pare a avea fie un blitz pentru camera frontală, fie un scanner de iris asemenea lui Lumia 950. De asemenea, aflăm că handsetul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 617 şi un display Full HD de 5.7 inch.

Un telefon cu numele de cod RM-1182 a trecut recent procesul de certificare din Indonezia şi el ar putea fi chiar acest Lumia 850. Totul se aliniază perfect şi cu declaraţia recentă Microsoft, conform căreia multiple terminale Lumia cu scanner de iris vor sosi în perioada următoare, iar listă ar putea include şi Lumia 750 şi Lumia 850, conform zvonurilor.

De abia în februarie-martie anul viitor s-ar putea concretiza Lumia 850.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×