Microsoft Lumia 940 are parte de o scăpare, de această dată pe alb şi cu 4 microfoane profesionale la bord

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.922 ori
<b>Microsoft Lumia 940 are parte de o scăpare, de această dată pe alb şi cu 4 microfoane profesionale la bord</b>Microsoft Lumia 940 aka Talkman a mai avut parte de o scăpare marca @evleaks săptăm&acirc;na trecută, pe negru. Acum &icirc;l vedem pe alb şi ni se confirmă şi una dintre dotările sale interesante şi anume integrarea a 4 microfoane la bord,...

Microsoft Lumia 940 aka Talkman a mai avut parte de o scăpare marca @evleaks săptămâna trecută, pe negru. Acum îl vedem pe alb şi ni se confirmă şi una dintre dotările sale interesante şi anume integrarea a 4 microfoane la bord, pentru un sistem profesional de captură audio.

Vă reamintesc că şi Cityman şi Talkman au tot avut parte de scăpări în ultimele luni, pe măsură ce apropiem de perioada zvonită pentru lansare, luna octombrie. Sursa imaginii de sus declară că aceste microfoane sunt utile pentru Rich Recording cu tehnologia HAAC, adica ideale pentru concerte sau interviuri. Leaksterul a mai menţionat şi faptul că Lumia 940 măsoară 9 mm în grosime, iar Lumia 940 XL ajunge la o talie de 8.6 mm.

O fotografie hands on cu Cityman apărea în această săptămână în China, într-o versiune de culoare albastră, cu blitz triplu LED integrat. Nu vă vom mai plictisi cu specificaţii, ci vă vom reaminti că acestea sunt primele flagshipuri cu Windows 10 Mobile la bord. Mai nou circula data de 19 octombrie pentru lansarea lor, cu tot cu camere Pureview la bord şi probabil şi noi aplicaţii Lumia.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×