Huawei Mate 7S ar putea primi un scanner de amprente multi funcţional, conform unui nou teaser

Autor:  | Publicat în:  Huawei 894 ori
<b>Huawei Mate 7S ar putea primi un scanner de amprente multi funcţional, conform unui nou teaser</b>Seria de teasere Huawei legate de terminalele ce vor fi prezentate la IFA 2015 continuă, astăzi cu detalii oferite pe Weibo despre un scanner de amprente multifuncţional de pe Huawei Mate 7S. &nbsp; &Icirc;ncă nu ne este foarte clar dacă Huawei Mate...

Seria de teasere Huawei legate de terminalele ce vor fi prezentate la IFA 2015 continuă, astăzi cu detalii oferite pe Weibo despre un scanner de amprente multifuncţional de pe Huawei Mate 7S.

Încă nu ne este foarte clar dacă Huawei Mate 7S, Huawei Mate 8 şi Huawei Mate S sunt unul şi acelaşi device, dar cert e ca măcar un phablet nou vom vedea la IFA săptămâna viitoare. Cu puţină vreme în urma aflam şi că Mate 7S ar urma să vină şi cu o funcţie în stilul lui Force Touch de pe Apple Watch, care a apărut între timp şi pe un handset ZTE. Ea permite realizarea unei distinctii intre apasarea pe ecran simpla si cea cu forta, pentru comenzi diferite.

Huawei Mate 7S

Huawei a postat între timp un teaser legat de o funcţie numită "Incredible Touch", care în realitate e mai puţin impresionantă decât sună, fiind vorba despre desenarea de litere şi forme pe ecran pentru a porni aplicaţii. De asemenea vicepreşedintele Huawei, Yu Chengdong a postat pe Weibo o imagine ce promite un scanner de amprente multifuncţional pe noul terminal.

El va avea "5 funcţii puternice într-un centimetru pătrat", conform teaserului. Printre ele mă aştept să fie şi realizarea de selfie-uri prin apăsarea senzorului, după modelul lui Galaxy S6 Edge şi al senzorului de puls.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×