Microsoft Lumia 950 şi Lumia 950 XL se lansează pe 10 octombrie, @evleaks îşi spune părerea despre noile flagshipuri

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.997 ori
<b>Microsoft Lumia 950 şi Lumia 950 XL se lansează pe 10 octombrie, @evleaks îşi spune părerea despre noile flagshipuri</b>Atunci c&acirc;nd nu se ocupă cu zvonuri la prima m&acirc;nă, @evleaks contribuie cu editoriale strălucite la unele website-uri, precum wmpoweruser. Cel mai nou astfel de editorial acoperă aşteptările şi predicţiile legate de noile flagshipuri...

Atunci când nu se ocupă cu zvonuri la prima mână, @evleaks contribuie cu editoriale strălucite la unele website-uri, precum wmpoweruser. Cel mai nou astfel de editorial acoperă aşteptările şi predicţiile legate de noile flagshipuri Microsoft Lumia 950 şi Lumia 950 XL.

Din start avem confirmarea unei lansări pe 10 octombrie, iar Evan Blass afirmă că deşi aceste modele cu carcasa din policarbonat nu sunt chiar la egalitate cu rivalii pe plan tehnologii, fanii adevăraţi le vor aprecia. Marea problemă e aici faptul că Microsoft nu are o istorie bogată a designului de telefoane şi o echipă puternică de designeri hardware. Ei se mulţumesc cu abordarea preluată odată cu Nokia Devices şi rămân cantonaţi în Fabula Design, policarbonat şi lookul împământenit de la Nokia N9 încoace, modificat pe ici, pe colo.

Microsoft Lumia 950 XL

De la trecerea la brandul Microsoft Lumia, compania din Redmond s-a axat pe modele midrange şi entry level, fără a oferi un flagship clar. Astfel, cele două modele noi devin cu atât mai importante. A trecut mai bine de un an de la flagshipul Lumia 930, care deja nu se mai vinde pe unele pieţe, deci există un segment gol pe piaţă şi el nu poate fi umplut de o altă companie decât de Microsoft.

Evan Blass recomandă să fim rezervaţi şi să nu criticăm terminalele înainte ca ele să fie lansate, mai ales că "scăpările nu sunt 100% precise", lucru important de reţinut, mai ales că vine de la maestrul scăpărilor, @evleaks. În cele din urmă editorialul aminteşte şi că vom vedea inovaţii deosebite, precum un posibil scanner de iris şi eventual acea modalitate 3D de interacţiune cu tile-urile.

Mi se pare interesant aleasă şi data de 10/10 pentru a lansa flagshipurile Cityman si Talkman cu Windows 10 Mobile...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×