Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL sunt listate la pre-comandă de câteva magazine europene

1.742 ori
<b>Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL sunt listate la pre-comandă de câteva magazine europene</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment marca Microsoft de acum aproximativ o săptăm&acirc;nă, au fost dezvăluite și cele mai noi terminale Windows 10 Mobile de pe piață, și anume Lumia 950, respectiv Lumia 950 XL. Din c&acirc;te se pare cei de la...

În cadrul unui eveniment marca Microsoft de acum aproximativ o săptămână, au fost dezvăluite și cele mai noi terminale Windows 10 Mobile de pe piață, și anume Lumia 950, respectiv Lumia 950 XL. Din câte se pare cei de la Microsoft nu zăbovesc prea mult, ambele terminale fiind deja listate la pre-comandă pe plan european.

Printre țările din care se pot plasa pre-comenzi pentru cele două device-uri, se numără Austria, Germania și Olanda. Aflați că modelul Lumia 950 XL costă 700 euro, în timp ce versiunea sa mai mică, și anume Lumia 950, este comercializată pentru suma de 600 euro.

Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL sunt listate la pre-comandă de câteva magazine europene

Aparent, aceste noi produse vor fi livrate către clienți începând din data de 27 noiembrie, cel puțin în Austria. În cazul clienților din Germania, ni se dezvăluie faptul că deviceurile vor sosi abia din 10 decembrie. Rămâne de văzut când vor fi listate aceste terminale și de către retailerii români, QuickMobile posibil să fie iarăși fruntaș.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×