Iată toate lansările Microsoft de ieri însumate într-un clip video de 5 minute

902 ori
<b>Iată toate lansările Microsoft de ieri însumate într-un clip video de 5 minute</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, cei de la Microsoft au dezvăluit noi smartphone-uri cu Windows 10 Mobile la bord, dar și o tabletă, respectiv un notebook ce adoptă noul OS &icirc;n versiunea desktop. Special creat pentru cei care nu au avut răbdare...

În cursul zilei de ieri, cei de la Microsoft au dezvăluit noi smartphone-uri cu Windows 10 Mobile la bord, dar și o tabletă, respectiv un notebook ce adoptă noul OS în versiunea desktop. Special creat pentru cei care nu au avut răbdare să urmărească tot evenimentul, stă un clip de fix 5 minute pus la dispoziție de către Windows Central.

De-a lungul acestui material putem trece în revistă toate lansările importante de ieri, printre care s-a numărat anunțul lui Microsoft Lumia 950, dar și a fratelui său mai mare Lumia 950 XL. De asemenea, pe scena amplasată la fața locului a fost dezvăluit și smartphone-ul de buget Lumia 550.

Nu în ultimul rân, vedem câteva momente din prezentarea tabletei Surface Pro 4, device ce va avea un preț de 899 dolari și va putea fi echipat cu până la 16 GB memorie RAM, sau cu până la 1 TB memorie internă. În clipul de mai sus puteți regăsi și modelul Surface Book, dar și câteva detalii despre brățara inteligentă Microsoft Band 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×