Microsoft Lumia e numele oficial confirmat pentru smartphone-urile post-Nokia Devices

944 ori
<b>Microsoft Lumia e numele oficial confirmat pentru smartphone-urile post-Nokia Devices</b>După confuzia cu noile telefoane Lumia, care în unele documente erau numite Nokia și în altele nu, am aflat în sfârșit cum se vor numi handseturile viitoare provenite de la Microsoft și divizia sa Nokia Devices. Numele final este Microsoft Lumia,...

După confuzia cu noile telefoane Lumia, care în unele documente erau numite Nokia și în altele nu, am aflat în sfârșit cum se vor numi handseturile viitoare provenite de la Microsoft și divizia sa Nokia Devices. Numele final este Microsoft Lumia, care va înlocui definitiv brandul Nokia.

în luna aprilie a acestui an Microsoft cumpăra Nokia Devices and Services de la compania finlandeză, salvând un brand în plin picaj, după ce Symbian nu a mai fost viabil. Tranziția către noul brand se va face treptat, iar primele afectate vor fi conturile Nokia de Twitter și Facebook. Ele vor deveni conturi Microsoft Lumia, iar pagina de Facebook Nokia Franța deja a anunțat transformarea.

Cu ceva vreme în urma aflăm că Microsoft a început redirecționarea vizitatorilor de pe diferite site-uri Nokia pe pagina Microsoft Mobile și am observat acest lucru de o lună deja. în plus, toate aplicațiile Windows Phone dezvoltate de Nokia au primit denumirea Lumia. Tot la capitolul rebranding, treptat și particula Phone va părăsi orice produs asociat cu Windows Phone, pe măsură ce ne apropiem de un OS Windows 10 total unificat.

Cum vă suna viitorul cu Microsoft Lumia și Windows 10?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×