Microsoft micsoreaza numarul de telefoane Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.304 ori
<b>Microsoft micsoreaza numarul de telefoane Windows Mobile</b>In cadrul showului tehnologic CES 2009, Todd Peters, vicepresedinte al segmentului de marketing de la divizia Windows Mobile a Microsoft a declarat ca faimoasa compania producatoare de software va face un anunt foarte important la Barcelona, luna...

In cadrul showului tehnologic CES 2009, Todd Peters, vicepresedinte al segmentului de marketing de la divizia Windows Mobile a Microsoft a declarat ca faimoasa compania producatoare de software va face un anunt foarte important la Barcelona, luna viitoare. Atunci va avea loc Mobile World Congress, un eveniment cel putin la fel de celebru ca si CES si Macworld la un loc.

Tot Peters a anuntat ca Microsoft doreste sa devina mai competitiv in segmentul de telefonie mobila, limitand numarul de terminale pe care este folosit Windows Mobile. La ora actuala exista 140 astfel handseturi, produse de branduri importante ca Samsung, Palm sau HTC. Microsoft limiteaza numarul telefoanelor bazate pe acest OS pentru a nu isi "dilua eforturile pe mai multe terminale", dupa cum afirma oficialii sai.
 
Provocarea este mai mare pentru producatorul lui Windows Mobile, care creaza doar software-ul telefoanelor, in vreme ce rivalii de la Apple si Palm isi produc atat hardware-ul, cat si software-ul pentru handseturile lor. Tot la CES 2009 am aflat ca la Mobile World Congress 2009 Steve Ballmer va tine un discurs in care va vorbi despre felul in care se poate imbunatati capacitatea touch a viitoarelor terminale Windows Mobile, dar si despre noi servicii.
 
Sursa: Bits.blogs.nytimes.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×