O fata de 13 ani a trimis 14.528 SMS-uri intr-o luna

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.182 ori
<b>O fata de 13 ani a trimis 14.528 SMS-uri intr-o luna</b>Iata ca scrierea si trimiterea SMS-urilor este mai nou un sport, de vreme ce unii fac asta intensiv si o fac bine... Cel mai bun exemplu este o tanara de 13 ani, care a trimis nu mai putin de 14.528 de SMS-uri intr-o luna. Povestea ei i-a fascinat pe...

Iata ca scrierea si trimiterea SMS-urilor este mai nou un sport, de vreme ce unii fac asta intensiv si o fac bine... Cel mai bun exemplu este o tanara de 13 ani, care a trimis nu mai putin de 14.528 de SMS-uri intr-o luna.

Povestea ei i-a fascinat pe redactorii New York Post indeajuns incat sa scrie un articol despre ea, folosind "lol" si "omg" in acesta. Adolescenta provine din Reina, California si a trimis mesajele in timpul vacantei de iarna, cand "se plictisea". Tatal ei, jurnalist la ziarul local a facut un calcul, rezultand ca tanara a trimis in medie 484 de mesaje text pe zi.

Asta inseamna cate un SMS la fiecare 2 minute... Noroc cu abonamentul AT&T de 30 de dolari, care ofera mesaje nelimitate, altfel fata ar fi datorat operatorului 2905.60 dolari. Oare tanara sufera de sindromul degetelor si incheieturilor umflate din cauza tastarii pe mobil, dupa cum se intampla la unii utilizatori cu o pasiune cronica pentru mesaje?

Sursa: Crunchgear.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×