Microsoft oferă Windows Phone fără licența companiilor din India; Nici măcar Nokia nu a avut acest privilegiu!

821 ori
<b>Microsoft oferă Windows Phone fără licența companiilor din India; Nici măcar Nokia nu a avut acest privilegiu!</b>Se pare că mărinimia Microsoft nu cunoaște margini, atunci când vine vorba de oportunități de profit. Astfel, aflăm că gigantul software din Redmond e gata să ofere licențe gratuite Windows Phone jucătorilor de pe piața telecom din India....

Se pare că mărinimia Microsoft nu cunoaște margini, atunci când vine vorba de oportunități de profit. Astfel, aflăm că gigantul software din Redmond e gata să ofere licențe gratuite Windows Phone jucătorilor de pe piața telecom din India.

Rețineți că nici măcar Nokia nu a avut parte de acest tratament special, atunci când ei erau doar parteneri MS. Doi producători indieni de telefoane sunt vizați de această decizie, care va permite producția de modele foarte ieftine la nivel local. Mă gândesc aici la Lava și Micromax, două branduri din India de care am mai auzit, deși e posibil să nu fie vorba de ele.

S-a aflat recent că Microsoft taxa Nokia cu 20 până la 30 de dolari per terminal Lumia vândut, iar finlandezii probabil că nu au primit prea bine vestea (ce a rămas din companie necumpărat de MS). Licențierea de software a fost unul dintre veniturile esențiale ale companiei și la ultima verificare Microsoft făcea sute de milioane de dolari din device-uri Android, cu 10 dolari obținuți per device, de exemplu.

Să fie piața low end atât de atractivă încât să merite acest rabat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×