Iată o demonstrație a aplicației Camera de pe Windows Phone 8.1 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 573 ori
<b>Iată o demonstrație a aplicației Camera de pe Windows Phone 8.1 (Video)</b>Pe lângă un posibil centru de notificări, un asistent virtual numit Cortana și alte imbunatitiri, Windows Phone 8.1 va aduce și câteva modificări în interfața aplicației Camera. Vă reamintesc că acest release este așteptat să fie prezentat...

Pe lângă un posibil centru de notificări, un asistent virtual numit Cortana și alte imbunatitiri, Windows Phone 8.1 va aduce și câteva modificări în interfața aplicației Camera. Vă reamintesc că acest release este așteptat să fie prezentat de către Microsoft în cadrul conferinței BUILD de lună viitoare.

​

Observ că iconurile laterale au fost ușor modificate ca design și parcă interfața e ceva mai fluidă. Modul în care arata iconurile din dreapta mă duce cu gândul la experiența Nokia Camera și parcă văd și Smart Cam pe acolo. Nu pot decât să mă întreb dacă și alte branduri de telefoane cu WP8.1 vor primi aceste funcții sau nu.

Sistemul de Lenses a rămas același, dar văd că modalitatea de selectare a ISO, scene și balans de alb implica totuși cam multe apăsări pe ecran, ceea ce nu e chiar bine. Mai interesant mi se pare că în acest clip am observat și prezența unui tile Cortana pe Homescreen, deci încă o confirmare a asistentului virtual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×