Microsoft Office 2013 integrează Skype și va veni gratuit pe tabletele cu Windows RT

790 ori
<b>Microsoft Office 2013 integrează Skype și va veni gratuit pe tabletele cu Windows RT</b>Windows RT este varianta Windows 8 pentru tabletele ARM, o noutate absolută pentru Microsoft. Au fost prezentate detaliile oficiale pentru Office 2013 - suita de prelucrare și editare a diverse tipuri de documente, cea mai utilizată la scară globală....

Windows RT este varianta Windows 8 pentru tabletele ARM, o noutate absolută pentru Microsoft. Au fost prezentate detaliile oficiale pentru Office 2013 - suita de prelucrare și editare a diverse tipuri de documente, cea mai utilizată la scară globală.

S-a aflat că tabletele cu Windows RT vor primi Office 2013 în mod gratuit împreună cu 20 GB spațiu de stocare în cloud via SkyDrive. Plus că fișierele vor putea fi prelucrate facil pe toate device-urile cu Windows de la Windows Phone 8 până la Windows 8, Windows RT.

Microsoft Office 2013 este optimizat pentru touch și nu necesită mouse sau tastatură în prelucrarea documentelor. Va fi o adevărată plăcere să lucrezi sau răsfoiești documente pe Office 2013 instalat pe o tabletă cu Windows RT. Există și posibilitatea de a lucra cu ajutorul unui stylus.

Scrisul de mână este suportat și se poate converti automat în text. Office își va aminti unde ai rămas într-un document și atunci când te loghezi dintr-un alt device cu Windows te duce în acel punct. Mai multe detalii în clipul video de mai jos:

Era cazul ca Microsoft să aducă un astfel de Office. Google Docs a evoluat mult și odată cu adiția Google Drive a ajuns să concureze suita Microsoft. Am remarcat că până și la cursurile de perfecționare pentru profesori se vorbește de Google Docs și abilitățile sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×